GRATIS VERZENDING OP ALLE BESTELLINGEN VAN MEER DAN 50€!

Contacteer ons !

Ons supportteam is beschikbaar van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur.

Hier vindt u uw antwoord.

Vaak gestelde vragen

U heeft een vraag of een verzoek? Neem contact met ons op via het contactformulier of per e-mail op co*****@cx*********.com.

Alle bestellingen worden binnen 24 uur verwerkt en binnen 48 uur verzonden. De levertijd is meestal 10 werkdagen, maar in sommige gevallen kan deze oplopen tot 20 werkdagen.

Wanneer uw bestelling wordt verzonden, wordt u een e-mail gestuurd met een trackinglink om de locatie van uw bestelling te volgen.

Zolang uw bestelling nog niet door ons team is gevalideerd, kunt u deze op elk gewenst moment (en zonder kosten) annuleren. Zodra uw bestelling “in behandeling” is, is het voor ons niet meer mogelijk om deze te annuleren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail op co*****@cx*********.com ons team zal al het mogelijke doen om aan uw wensen tegemoet te komen.

Stuur ons gewoon een e-mail naar co*****@cx*********.com en wij vertellen u hoe u uw bestelling kunt retourneren. U bent alleen verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending.

Omdat wij willen dat onze klanten zo tevreden mogelijk zijn, bieden wij u de mogelijkheid om uw bestelling binnen 14 dagen vanaf de datum van ontvangst van uw bestelling te retourneren. Zie het retourbeleid voor meer details.

Als uw bestelling uit meerdere artikelen bestaat, kunnen deze afzonderlijk worden verzonden, afhankelijk van de beschikbare voorraad. Maak je geen zorgen, je pakje zal spoedig bij je zijn.

Heeft u nog hulp nodig ?

Neem contact met ons op !