GRATIS VERZENDING OP ALLE BESTELLINGEN VAN MEER DAN 50€!

Restitutiebeleid

De door https://www.rugzakwereld.com geleverde artikelen zijn nieuw en gegarandeerd vrij van gebreken. Ze zijn identiek aan die van de traditionele handel en zijn afkomstig van alle genoemde uitgevers en leveranciers.

Ons beleid duurt 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken na de levering van uw bestelling, kunnen wij u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Defecte artikelen:

De klant moet de nieuwe of niet verbruikte artikelen in hun geheel en in hun originele verpakking terugsturen, intact, vergezeld van alle mogelijke accessoires, gebruiksaanwijzingen en documentatie (in de originele cellofaanverpakking verplicht en met de bijbehorende factuur). In een dergelijk geval moet de koper het bewijs van het/de defect(en) sturen naar co*****@cx*********.com (beschrijving en foto's/video's bijgevoegd).

Voor een retourzending moet u ons ook een kassabon of aankoopbewijs overleggen.

Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant, wij zullen u informeren over de te nemen stappen wanneer uw dossier volgens onze voorwaarden wordt aanvaard. Er zijn bepaalde situaties waarin slechts een gedeeltelijke terugbetaling wordt toegekend: (indien van toepassing)

* Elk artikel dat niet in de originele staat is, dat beschadigd is of waarvan onderdelen ontbreken om redenen die niet te wijten zijn aan een fout van onze kant.

* Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt teruggestuurd.

Terugbetalingen (indien van toepassing)

Zodra we het geretourneerde artikel hebben ontvangen en gecontroleerd, sturen we je een e-mail om te bevestigen dat we het hebben ontvangen. Wij zullen u ook informeren over onze beslissing om uw verzoek om terugbetaling goed te keuren of af te wijzen.

Als uw verzoek wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalwijze gestort, binnen gemiddeld 5-10 dagen.

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)

Als u uw terugbetaling nog niet hebt ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.

Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, want er kan een vertraging optreden voordat uw terugbetaling officieel wordt geboekt.

Neem dan contact op met uw bank. Er is vaak een verwerkingstijd nodig voordat een terugbetaling wordt geboekt.

Als u na het uitvoeren van al deze stappen nog steeds geen terugbetaling heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via co*****@cx*********.com.

Artikelen in de uitverkoop (indien van toepassing)

Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald. Artikelen in de uitverkoop en/of speciale aanbiedingen worden helaas niet terugbetaald.

Ruilen (indien van toepassing)

Wij vervangen een artikel alleen als het defect of beschadigd is. Als u het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail naar co*****@cx*********.com.

Verzending

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten om uw artikel te retourneren. Verzendkosten worden niet terugbetaald.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die nodig is om uw omgeruilde product te ontvangen variëren.

Als u een artikel verzendt met een waarde van meer dan 75€, moet u overwegen een verzendservice te gebruiken waarmee u de verzending kunt volgen of een verzendverzekering kunt afsluiten. Wij garanderen niet dat wij het door u geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Herroepingsrecht

In geval van uitoefening van het herroepingsrecht is Rugzak Wereld verplicht de door de klant betaalde bedragen kosteloos terug te betalen, met uitzondering van de retourkosten. De terugbetaling is verschuldigd binnen een termijn van maximaal 14 dagen na de datum van ontvangst van het/de teruggezonden pakket(ten). Indien deze termijn op een zaterdag, zondag of feestdag verstrijkt, wordt deze verlengd tot de eerstvolgende werkdag.

Het herroepingsrecht geldt echter niet voor de volgende aankopen:

- Producten die u hebt geopend en die om redenen van hygiëne of gezondheidsbescherming niet kunnen worden geretourneerd

- Producten die niet van andere artikelen kunnen worden gescheiden

- Geopende producten die niet in hun oorspronkelijke staat verkeren, die beschadigd zijn of waaraan onderdelen ontbreken om redenen die niet te wijten zijn aan een fout van onze kant.